Efter två dagar här börjar bitarna falla på plats! Idag var jag ute och seglade en stund, tills seglet som nog har sett sina bättre dagar fick en stor reva. Lyckligtvis får jag låna ett segel av Wu, en av tjejerna i landslaget, och jag vet inte om jag känner mig mest hedrad och glad eller mest nervös över det. Lite nervös blir man när en topp 20 tjej lånar en ett nytt segel…

Jag bor och äter med laget från Fuchin(tror det stavas så), de är jättevänliga! Frukost, lunch, middag lagas av deras kock och vi får skjuts till och från lokalerna så vi behöver inte oroa oss för någonting annat än träningen. Dessutom har jag funnit ett par nya vänner som kan lite engelska, Shan och Xiu, och nu på kvällen har jag gett dem en liten lektion med seglings ord :)

Det är många nya härliga uttryck varje dag, jag önskar bara seglingen ska gå lite bättre i morgon….Nu är det sovdags så hinner inte skriva mer! Kommer drömma om bra segling och förhoppningsvis inga mardrömmar om fler söndriga segel.